Desiree-somsen-homeopathie
Wie ben ik?

Mijn naam is Désirée Somsen- Appeldoorn. Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters en een zoon. Als klassiek homeopaat RH* behandel ik mensen met uiteenlopende klachten, zowel volwassenen als kinderen. Ik raakte geïnteresseerd in de homeopathie toen bleek dat deze behandeling erg goed aansloeg bij mijn dochter die chronisch ziek is. Zij heeft reguliere medicijnen nodig maar door de homeopathische behandeling kunnen bijwerkingen op de korte én lange termijn worden verminderd en wordt haar gezondheid, energie en vitaliteit ondersteund. In 2007 ben ik gestart met de opleiding aan de Homeopathie Academie Nederland in Almelo. En deze heb ik eind 2012 afgerond. De Homeopathie Academie Nederland onderscheidt zich van andere opleidingen omdat deze werkt met de ziekteclassificatie. In juni 2017 heb ik de opleiding tot natuurvoedingsadviseur via Sonnevelt opleidingen afgerond. Deze kennis en ervaring biedt mij een prachtige gelegenheid om mijn werkzaamheden als homeopaat te ondersteunen en te vergroten. Als natuurvoedingsadviseur kan ik mensen, eventueel in combinatie met een homeopathische behandeling, informeren en adviseren in voedingsleer en hoe deze (eenvoudig) is toe te passen in de bereiding en/of de samenstelling van maaltijden. Eind november 2018 heb ik de opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur via de Ortho Health Foundation afgerond.Naast mijn werkzaamheden in de praktijk werk ik als visiteur voor de NVKH en ben ik stagebegeleider binnen de opleiding HAN (Homeopathie Academie Nederland) in Almelo.