Klassieke homeopathie rond de zwangerschap

Hoera je bent zwanger!!  Een belangrijke fase in je leven breekt aan. Deze 9 maanden zijn een bijzondere tijd én als alles goed gaat, is het ook een hele mooie periode. Tijdens de zwangerschap verandert er echter veel in het lichaam en dat zorgt ervoor dat je je niet altijd even prettig voelt. Je kunt niet alleen last hebben van fysieke klachten zoals misselijkheid, brandend maagzuur, verstoppingen en aambeien, bloedarmoede, of bekken-en rugklachten, maar ook van stemmingswisselingen of angsten. Een homeopathische behandeling is een natuurlijke, milde en effectieve geneeswijze om klachten in de zwangerschap te ondersteunen. 

Zij gaat uit van een individuele aanpak want iedere zwangerschap is immers anders en elke vrouw uniek. Het gebruik van homeopathische middelen kent, mits voorgeschreven door een erkend homeopaat, geen bijwerkingen. Ze zijn onschadelijk voor de baby en versterken op een natuurlijk wijze de weerstand van moeder en kind. Een ongecompliceerde en prettige zwangerschap is een goede aanloop naar de bevalling en een fijne start van een nieuw leven. Naast de uitgebreide informatie is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Inschrijven

 Je wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de informatie avonden van 19.30-21.00 uur in Gezondheidscentrum Eibergen of op de geplande locatie. Toegang is gratis, aanmelden wel noodzakelijk. Vermeld in het contactformulier om welke informatieavond het gaat en je ontvangt een bevestiging van je deelname per mail.