We eten natuur(lijk).

Om 08.00 uur aan het ontbijt, om 12.00 uur de lunch en rond 18.00 uur eten we een Hollandse pot… !? …  Hoe vaak komt dit nog voor? Hoeveel tijd is er nog om samen te eten, om met aandacht te koken en de te genieten van goede voeding? En wat is nu eigenlijk goede, gezonde voeding? En wat moet je eten als je vegetariër bent of hoe kom je aan de juiste voedingsstoffen als je een voedselallergie hebt?

Koken met pure, verse, eerlijke voeding heeft heel veel voordelen ten opzichte van de kant en klaar maaltijden die makkelijker lijken maar veel minder goede voedingsstoffen bevatten waardoor de maaltijd misschien wel vult maar zeker niet voedt.

Tijdens de informatieavond leg ik uit wat natuurvoeding precies is, hoe je het eenvoudig kan integreren in je maaltijden en tussendoortjes. Natuurvoeding is zoals moeder aarde onze voeding heeft bedoeld en waar we onze groei, ontwikkeling, energie en levenskracht uit halen. Het is duurzaam effectief voor aarde, mens en dier. Naast de uitgebreide informatie is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Inschrijven

Je wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de informatie avonden van 19.30-21.00 uur in Gezondheidscentrum Eibergen of op de geplande locatie. Toegang is gratis, aanmelden wel noodzakelijk. Vermeld in het contactformulier om welke informatieavond het gaat en je ontvangt een bevestiging van je deelname per mail.