Klassieke homeopathie rond de overgang.

Stemmingswisselingen, opvliegers, transpiratie, gewichtstoename, slapeloosheid, urineverlies, hoofdpijn, haaruitval en krampen in de benen. Ongeveer 80% van alle vrouwen boven de 50 jaar heeft in meer of mindere mate last van deze overgangsklachten. En maar liefst 58% neemt ze voor lief. Dat is jammer want aan overgangsklachten is wel degelijk iets te doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt tijdens de informatieavond uitgelegd wat de klassieke homeopathie kan betekenen voor deze vrouwen zonder het natuurlijk hormonale overgangsproces te verstoren. 

Homeopathie is een natuurlijke effectieve geneeswijze die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert en begeleidt zodat klachten op een natuurlijke wijze herstellen. Naast de uitgebreide informatie is er voldoende tijd ingepland voor het stellen van vragen.

Inschrijven

Je wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de informatie avonden van 19.30-21.00 uur in Gezondheidscentrum Eibergen of op de geplande locatie. Toegang is gratis, aanmelden wel noodzakelijk. Vermeld in het contactformulier om welke informatieavond het gaat en je ontvangt een bevestiging van je deelname per mail.