Klassieke homeopathie en huidklachten

Huidklachten kunnen zeer vervelend zijn. De jeuk of de pijn kan zelfs zo erg zijn dat je er niet van kunt slapen. Je energie en vitaliteit wordt er dus door beïnvloed. Maar de huid is meer … het is iets wat je aan de buitenkant meedraagt en wat anderen dus kunnen zien.  Acné, wratten, krentenbaard, psoriasis of andere vormen van eczeem kunnen je onzeker maken. Met name wanneer de klachten op onbedekte huid als gezicht en handen zijn. In Nederland hebben ongeveer 450.000 mensen in meer of mindere mate last van eczeem. Bekend is het constitutioneel eczeem, een huidaandoening dat veel jeuk veroorzaakt. Voor het behandelen van eczeem wordt vaak een zalf of crème ingezet maar zodra je stopt met het gebruik zie je dat de huidklachten weer terugkomen of dat klachten zich verplaatsen naar andere belangrijke organen zoals de longen. 

Het gevolg is hooikoorts, astma en veelvuldige luchtweginfecties. Kinderen moeten aan de “pufjes”, zijn vermoeid en hebben weinig energie. De klassieke homeopathie kan hierin veel betekenen en de behandeling heeft tot doel om zowel de huid als de longklachten aan te pakken. Naast de uitgebreide informatie is er voldoende tijd ingepland voor het stellen van vragen.

Inschrijven

Je wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de informatie avonden van 19.30-21.00 uur in Gezondheidscentrum Eibergen of op de geplande locatie. Toegang is gratis, aanmelden wel noodzakelijk. Vermeld in het contactformulier om welke informatieavond het gaat en je ontvangt een bevestiging van je deelname per mail.