Haal het beste uit je kind met Klassieke homeopathie.

Boem …. Au !!! Een geschaafde knie na een voetbalwedstrijd, een buil op het hoofd of een splinter in de vinger. Als de kinderen spelen kan dit heel gemakkelijk gebeuren. En ook vervelend is een verkoudheid met hoest, oorpijn, zonnebrand of rode bultjes die plotseling enorm jeuken. Het gaat vaak om acute klachten die gelukkig zelf weer overgaan met rust, aandacht én een dikke kus. Maar wat als een klacht telkens terugkeert of niet goed herstelt? Hoe kun je helpen als je ziet dat je kind niet lekker in zijn vel zit, gepest wordt, angstig, overprikkeld, verdrietig of eenzaam is? Een hele goede en natuurlijke mogelijkheid is om de klachten aan te pakken door middel van een homeopathische behandeling.

Het is een zachte maar effectieve geneeswijze zonder vervelende bijwerkingen. Kinderen reageren vaak heel goed op homeopathische middelen. Ze knappen op, raken weer in balans, krijgen meer weerstand, worden rustiger en gaan zich beter ontwikkelen. Tijdens de informatieavond wordt uitgelegd hoe en in welke situaties de klassieke homeopathie goed kan worden ingezet bij kinderen. Naast de uitgebreide informatie is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Inschrijven

Je wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de informatie avonden van 19.30-21.00 uur in Gezondheidscentrum Eibergen of op de geplande locatie. Toegang is gratis, aanmelden wel noodzakelijk. Vermeld in het contactformulier om welke informatieavond het gaat en je ontvangt een bevestiging van je deelname per mail.