Eerste hulp met Homeopathie

Tijdens de twee cursusavonden krijgen de deelnemers een kijkje achter de schermen in de wijze waarop homeopathie kan worden ingezet bij acute klachten zoals slapeloosheid, diarree, buikpijn, verkoudheid, darmklachten, oor-en keelpijn, verbrandingen, angst, schaaf-en snijwonden, hoest, verstuikingen, insectenbeten, hoofdpijn, blaasontsteking, een blessure of examenvrees. Aan de hand van voorbeelden wordt op een eenvoudige en bruikbare wijze uitgelegd wat homeopathie is en hoe de middelen toegepast kunnen worden. De cursus is voor iedereen interessant maar met name voor gezinnen met (jonge) kinderen om diverse klachten snel te verlichten, thuis, onderweg of op vakantie. 

Het is een ideale basiscursus om klachten snel te verlichten daar waar ingrijpen van een (huis)arts niet direct nodig of mogelijk is. Naast de uitgebreide informatie is er voldoende tijd ingepland voor het stellen van vragen.

De cursus kost €45,-, incl. koffie/thee en een handige hand-out.

Tijdens de cursus is het mogelijk om een eigen eerste hulp doos met ruim 35 homeopathische middelen aan te schaffen. Plus het boekje “Acute Praktijk met homeopathie” waarin de informatie overzichtelijk is beschreven.

Inschrijven

Je wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de cursus Eerste hulp met Homeopathie van 19.30-21.30 uur in Gezondheidscentrum Eibergen of op de geplande locatie. De cursus duurt twee avonden en kost €45,-. Schrijf je in en vermeld in het contactformulier dat het gaat om de cursus Eerste hulp met Homeopathie, je ontvangt een bevestiging van je deelname per mail.