Vakantiestress, reisziekte, kwallenbeten, vliegangst, wespensteken, zonnebrand, darmklachten, oorpijn, heimwee, spierpijn, een valpartij of een allergische reactie. Het zijn soms maar kleine ongelukjes of kwaaltjes maar wel erg lastig en ze kunnen de vakantiepret behoorlijk bederven 

De zomervakantie komt eraan. Reizen naar warme oorden, veel zon op onze blote buik, spetteren in de zee of wandelen in de bergen. Lekker in de tent of heerlijk in een hotel. Kortom het wordt weer genieten. 

Ander eten en drinken, ritme of omgeving geeft soms klachten of veroorzaakt een situatie die vervelend kan uitpakken. Zoals darmklachten als gevolg van andere voeding, koorts na zonnebrand, verkouden door de airco of (spier)pijn en verkramping na een flinke wandeling. Om dit op te vangen en ook in de vakantie (zonder homeopaat) adequaat te kunnen reageren zijn er een aantal homeopathische middelen die snel en effectief klachten kunnen verminderen of een herstel te ondersteunen. Heel handig is dan de homeopathische Eerste Hulp doos met een 35-tal middelen die je zelf makkelijk kan inzetten, thuis, onderweg en op vakantie in binnen-en buitenland. Tijdens de cursus Eerste Hulp met Homeopathie leer je hoe je deze middelen het beste en in welke situatie kunt gebruiken.  Deze cursus is voor jong en oud. Dus ben je geïnteresseerd in homeopathie en wil je weten hoe jij zelf met deze natuurlijke geneeswijze aan de slag kunt gaan? Meld je aan en wees welkom.

De cursus Eerste Hulp met Homeopathie wordt normaalgesproken in de praktijk georganiseerd maar heb je een gezellig clubje vriendinnen, collega’s of buren bij elkaar dan kom ik natuurlijk ook graag bij je thuis. 

Homeopathie op zomervakantie

Leave a Reply